hulp nodig bij uw medische administratie?
SOS Mesena

Ook dierenartsen verdienen hun vrije tijd!

 

Wie bij een medisch secretariaat enkel aan huisdokters en aanverwante zorgverleners denkt, kent duidelijk de werkwijze en troeven van Mesena niet.

 

Ook voor de grote groep dierenartsen staat Mesena dagelijks klaar. Want de medische administratie in een dierenartsenpraktijk vergt dezelfde uitgebreide zorg als bij een huisarts: afspraken inplannen, telefoons en e-mails beantwoorden, steeds meer digitaliseren en efficiënter werken om een rendabele praktijk uit te bouwen.

 

Een aanzienlijke inspanning die een heleboel tijd en energie ‘vreet’. Tijd & energie die er vaak te weinig is na de lange dagen van dierenverzorging. Administratief werk dat bijgevolg een ferme hap uit uw vrije tijd bijt én een stevige aanslag pleegt op uw persoonlijk en familiaal leven. En dus ook uw partner frustreert omdat het vele werk een streep trekt over al uw mooie privé-plannen.

 

Mesena biedt u dierenartsassistenten die u helpen de dieren te verzorgen na een operatie, organiseren en richten de praktijk in en houden eveneens de agenda bij. Verder handelen ze telefoongesprekken af op een professionele manier, ontvangen de klanten en hun huisdieren en voeren laboratoriumonderzoeken uit indien u dit wenst.

Bovendien zorgt Mesena voor een prima vervanging wanneer uw huidige medewerker afwezig is tengevolge van ziekte of vakantie. Geen lange of moeilijke zoektocht meer naar een vacante en valabele vervanger.

Vanaf 4u per week voert Mesena deze taken voortreffelijk uit. ‘Ontzorgen’ is onze missie.

Een totaal nieuwe werkwijze, die niet enkel stukken voordeliger is dan een medewerker in loondienst, maar tevens erg flexibel op uw noden inspeelt.

 

Neem nu de proef op de som en ontdek ons aanbod die voorlopig enkel door Mesena wordt aangeboden. Wat heeft u te verliezen? Inderdaad, helemaal niets.

 

Onze garantie: Bent u om één of andere reden toch niet tevreden over onze dienstverlening? Dan belet niets u de samenwerking stop te zetten. Eerlijkheid en vertrouwen, daar staan we voor.

 

 

- Mesena zorgt voor betaalbare hulp al vanaf 4u per week!
- Mesena helpt zorgprofessionals een betere balans te creëren tussen werk en privé.
- Mesena helpt met de digitalisering die tegen 2020 (!) op punt moet staan.
- Mesena helpt de praktijk rendabeler en efficiënter te maken.

Kortom, een win-win situatie voor iedereen.