hulp nodig bij uw medische administratie?
SOS Mesena

Een gezonde balans tussen leven en werk… Het lijkt vandaag voor veel beroepsactieve mensen de onbereikbare ‘heilige graal’. “Druk, druk, druk…” is één van de meest gehoorde uitspraken.

 

Wanneer u aan de slag bent als (para)medicus weet u wat het inhoudt uw geliefkoosde job uit te voeren. Want er zijn niet enkel de patiënten; als plichtsbewuste hulpverlener streeft u terecht naar piekfijne dossiers en een administratie die niet verglijdt tot een papieren mallemolen en u stelt zich ook een heleboel vragen bij de aanstormende digitalisering in de gezondheidszorg.

 

Een situatie die niet enkel sneu is voor uzelf, maar ook voor uwpartner en kinderen die lijden onder de quasi permanente afwezigheid van die drukke ouder. Gevolg: onrustige, ontevreden en geïrriteerde huisgenoten die klagen over een gebrek aan ‘quality time’. “Helaas moet ik nog wat administratie afwerken, schatjes" is uw vaakgebruikte dooddoener. En dan is er nog dat vervelend expertenonderzoek dat stelt dat ‘never ending’ werkdagen zowel uw relatie, gezondheid en welzijn in grote mate aantasten.

 

Dames en heren zorgverleners én partners. Als jullie het echt willen, wordt het vanaf nu helemaal anders! U gelooft me niet?! Lees dan even onderstaand aanbod.

 

- Mesena zorgt voor betaalbare hulp al vanaf 4u per week!
- Mesena helpt zorgprofessionals een betere balans te creëren tussen werk en privé.
- Mesena helpt met de digitalisering die tegen 2020 (!) op punt moet staan.
- Mesena helpt de praktijk rendabeler en efficiënter te maken.

Neem nu de proef op de som en ontdek ons aanbod die voorlopig enkel door Mesena wordt aangeboden. Wat heeft u te verliezen? Inderdaad, helemaal niets.

 

Onze garantie: Bent u om één of andere reden toch niet tevreden over onze dienstverlening? Dan belet niets u de samenwerking stop te zetten. Eerlijkheid en vertrouwen, daar staan we voor.

 

Kortom, een win-win situatie voor iedereen.