hulp nodig bij uw medische administratie?
SOS Mesena

Spanningsboog werk-privé staat op springen want omdat uw gezin OOK belangrijk is…


(Huis)artsen die een schier eindeloze reeks papierwerk moeten verwerken, bovenop hun al overvolle agenda… Het is een oud zeer, maar één dat steeds meer weegt op het medisch korps. Voor een aantal huisartsen zelfs een reden om na verloop van tijd zijn praktijk zelfs stop te zetten.


Maar intussen twijfelen ook studenten geneeskunde steeds vaker of ze nog huisarts willen worden.
Het is opnieuw de ‘overload’ aan administratief werk die hen afschrikt.
Als één op drie er niet in slaagt zijn professionele activiteiten op zijn privéleven af te stemmen, is dat een gevolg van de veel te hoge werkdruk. Zeven op tien zorgverleners werkt gemiddeld meer dan 50 uur per week. Hoe kun je dan voldoende aanwezig zijn in de privésfeer en verantwoordelijkheden opnemen?

 

Er moeten dus dringend andere oplossingen aangeboden worden vinden wij bij Mesena, die het huisartsberoep aantrekkelijker maken zodat al die gedreven mensen niet langer in de kou blijven staan en hun verdiende ondersteuning krijgen.


Mesena uw gedroomde partner!


- Mesena zorgt voor betaalbare hulp al vanaf 4u per week!
- Mesena helpt zorgprofessionals een betere balans te creëren tussen werk en privé.
- Mesena helpt met de digitalisering en de GDPR wetgeving die in mei 2018 van kracht is!!
- Mesena helpt de praktijk rendabeler en efficiënter te maken.


Neem nu de proef op de som en ontdek ons aanbod die voorlopig enkel door Mesena wordt aangeboden. Wat heeft u te verliezen? Inderdaad, helemaal niets.

Onze garantie: Bent u om één of andere reden toch niet tevreden over onze dienstverlening? Dan belet niets u de samenwerking stop te zetten. Eerlijkheid en vertrouwen, daar staan we voor.


Kortom, een win-win situatie voor iedereen.