hulp nodig bij uw medische administratie?
SOS Mesena

Beste bezoeker

 

Ik vind het persoonlijk zéér vervelend om gestoord te worden tijdens een consultatie bij de huis- of tandarts. 
U ook?
Daar lig ik dan op de onderzoekstafel of tandartsstoel te wachten omdat de telefoon wéér rinkelt en de zorgverstrekker wéér even verdwijnt......

Als ik thuiszorg nodig heb vind ik het alvast fijn dat er voldoende aandacht en zorg aan mij wordt besteed, een babbeltje wordt gedaan en er wordt geluisterd naar mijn zorgen en noden.
Tijd voor het menselijke? Ja graag!

 

Ik wil samen met mijn team ELKE zorgprofessional betaalbaar en duurzaam ontzorgen zodat hij/zij zich kan focussen op zijn core business: (VER)ZORGEN!

 

 

Kortom, een win-win situatie voor iedereen.

Ik kan u dan ook met heel veel overtuiging en gedrevenheid zeggen dat Mesena een helpende hand kan zijn die samen met u de administratie te lijf gaat zodat er tijd vrijkomt voor andere dingen. Andere, leuke dingen die u volledig naar wens kan invullen. 

Een zorgprofessional wil toch het liefst kunnen (ver)zorgen, toch!?

Ik heb mijn administratieve, sociale en professionele skills verworven in zorgbedrijf Solidariteit voor het Gezin, psychiatrisch ziekenhuis Onze Lieve Vrouw en woonzorgcentrum Zorghotel Wellington.
Als ervaren medische secretaresse ben ik bovendien helemaal thuis in de medische terminologie en ken ik de finesses van het vak.

 

Ik hoop alvast met u te mogen kennismaken.

Tot dan!

Nathalie en het Mesena team