hulp nodig bij uw medische administratie?
SOS Mesena

Getuigenissen

Het voorbije jaar stond ik jullie met veel enthousiasme, raad en daad bij. Ik vond het erg fijn om die extra rechterhand aan te reiken die op bepaalde momenten zo verzachtend aanvoelt. Wanneer je met zoveel passie en gedrevenheid je job uitvoert, is het natuurlijk erg aangenaam om positieve feedback van klanten te krijgen.Gelukkig was die er ook in 2016 en die deel ik graag met jullie.

 

 

"Mesena is an unconventional project for medical administration. It emerged and evolved to conform with the ever-growing complexity of the health sector. A major foundation of Mesena is the facilitation for time dedication by Physicians, Pharmacists, and Health care specialists to their patients, which is in our view a noble goal. The outstanding dedication, enthusiasm, and professionalism of Mesena’s management has put the project in a pioneering position in the health sector in Flanders. We foresee a steady growth for Mesena in Medical Administration and strongly recommend potential clients to put their confidence in the brilliant manager, Nathalie van Weegen."

The Outsider- Communication Expertise

“Mesena is stipt en correct in de uitvoering van de gevraagde taken; open-minded en efficiënt mét de glimlach. De flexibiliteit, persoonlijke en creatieve aanpak van zaakvoerster Nathalie verbeteren de workflow aanzienlijk: minder stress en meer vrije tijd. Kortom, een win-winsituatie.”

Advies-en expertisebureau Dierenarts Pierre Weyens

“Dankzij de administratieve ondersteuning van Mesena bespaarden we veel tijd die we rechtstreeks aan onze patiënten konden besteden. Meestal nemen we de administratieve taken samen met Nathalie op, waardoor we die veel gemakkelijker en sneller verwerken. Wanneer we zelf niet aanwezig zijn, voert zij zelfstandig vooraf geselecteerde taken uit. Intussen weet Nathalie vlekkeloos waar de meeste documenten zich bevinden en waar ze naartoe moeten. Zelfs de ingewikkelde thuisverpleging-nomenclatuur, het invoeren van gegevens en het bijwerken van dossiers in ons nieuw verpleegprogramma, kennen vandaag voor Nathalie geen geheimen meer! Maar ook voor ons gezisleven betekent de hulp van Mesena een wereld van verschil. We beschikken over een pak meer vrije tijd, wat onze relatie enkel maar ten goede komt…”

Thuisverpleging & Uitvaartzorg Gregory en Annick Pollet-Bentein

"Nathalie ervaar ik als een oplossingsgerichte zaakvoerder en iemand die elke uitdaging vastpakt. Ze is een echte helper en zoekt samen met haar klanten een win-win situatie op. Rijk aan professionele ervaring groeit ze samen met haar bedrijf naar een top niveau."

Tine Devliegher- Carl Van De Velde Trainingsinstituut

"Denk groot, start klein, en schakel snel door... Op het lijf geschreven van Nathalie, die telkens weer verrast met haar ongebreidelde visionaire gedrevenheid en innovatiedrang. Met Nathalie haal je iemand binnen die met onstuitbaar enthousiasme vooruit blikt, en de zaken hands-on écht doet vooruit gaan."

Alphonse Degryse ADC - CONSULTANCY-TRAINING-COACHING

"Nathalie zorgt meteen voor een goed gevoel en springt met alle omstandigheden professioneel en vlot om.
Ze geeft het allerbeste van zichzelf! De moeite om tijd te nemen en eens af te spreken!"

Niels Cornette-Autobedrijf Cornette in Roeselare

"Sinds ik Nathalie ken, zie ik in haar een gedreven persoon die het beste voor heeft met haar klanten, namelijk het ontzorgen van administratie opdat de klant zich kan focussen op zijn business. Een duidelijk doel voor ogen, mooie website, posts met inhoud dat mensen aanspreekt. Ik ben blij je te kennen!"

Johan Van Strijthem- Jouw Netwerkcoach

"Ik ken Nathalie als een heel gedreven persoon, die een goede kennis en ervaring bezit. Ik kan haar alleen maar aanbevelen!"

Mart Fiems- d'Office Freelance administratie

"Nathalie is zeer gedreven en gaat recht door zee! Ze gaat voor het beste resultaat!"

Lara Hugaert-Thuisverpleegkundige/ Docent verpleegkunde at Recomed en ZoWe Verpleegkunde

 

Dergelijke getuigenissen vormen de beste motivatie om ook in 2017 al mijn kennis, ervaring en knowhow in de schaal te werpen om de taak van zoveel mogelijk medische hulpverleners te verlichten. Want ik heb er enorm veel zin in!